Facebook32

كشّاف الخبرات

Picture?type=large

Mahmoud AbdElaziz
26 نقطة 1
فيزا زياره جنوب افريقيا
عدد المشاهدة
1056


المطلوب:

  1. جواز سفر صالح لمده شهر بعد الزياره
  2. صوره حديثة 4*6 
  3. ورقه من الشغل HR Letter او شهاده قيد لو كنت طالب
  4. Bank statement مش لازم مبلغ ضخم 
  5. تملى ال application form11bi-84 
  6. ورق يثبت حجزالطيران و الفندق

تاخد الحاجه دى و تطلع على السفاره او القنصلية و يفضل تروح من الساعه 9 الى 12 الصبح. تسلملهم الورق دا و الباسبور و هما هيصلو بيك لما توصل ( تقربيا بعد اسبوعين ) 

ملحوظه:

الفيزا ببلاش للمصريين و للاجانب ب 300 جنيه تقربيا و هتلاقى معلومات اكتر هنا http://www.saembassyinegypt.com/visa2.asp ;


التصنيف

  • *سفر وهجرة  
  • *روتين حكومي  


September 7, 2014 | إطبع

Question_mark استفدت من الخبرة دي؟ فيد غيرك بتجربتك وخبرتك في الدنيا من هنا
معلومة زيادة x
عشان الدنيا مش واضحة وعشان ناس كتير ماتعرفش عملنا... كشَّاف خبرات كل المصريين في أي حاجة وعن أي مكان حتتجمع هنا للأبد و متاحة للجميع

التعليقات



تسجيل الدخول x
إشترك الآن في موقع كشاف مصر